Träningsstart!
2018-08-02 21:48
Hejsan, vi hoppas alla spelare och föräldrar har haft en trevlig sommar i det varma vädret.

Nu drar vi igång höstens träningar för FP11, ny träningstid för hösten är torsdagar 18-19. Vi kommer att fortsätta på konstgräsplanen vid Vikenbadet, med start torsdag nästa vecka, 9:e augusti. Vi hälsar gamla som nya spelare hjärtligt välkomna!

Nytt för hösten är även att vi har två lag anmälda till sammandragsspelen i Lödde IF:s regi, till skillnad från våren då vi endast hade ett lag. Detta innebär såklart fler matchtillfällen för alla, vilket vi tycker är superkul. Dessutom kommer vi i slutet av Augusti, söndagen 26/8, vara arrangörer till ett av sammandragen med den påföljd att vi behöver hjälp från er föräldrar med kiosktjänst. Är ni intresserade så hör gärna av er till oss ledare mejlledes eller i samband med nästa träning.

Vi ses på planen /Ledarna FIK FP11