Landslagets fotbollsskola - LFS
Furulunds IK i samarbete med Svenska Fotbollsförbundet

Starta sommarlovet 2017 med Sveriges bästa fotbollsskola på Ljungvalla IP i Furulund.

Landslagets Fotbollsskola (LFS) är Svenska Fotbollförbundets officiella fotbollsskola.

Furulunds IK har lång erfarenhet som arrangör och vi var 2016 åter igen den klart största LFS-fotbollsskolan i Skåne och en av de största i landet.

Vår ambition är att ge barnen en aktiv och rolig start på sommarlovet. Barnen delas in i åldersanpassade grupper som leds av FIK:s äldre ungdomar som genomgått LFS ledarutbildningsprogram. Vi kombinerar träning med matchspel. Däremellan lägger vi in teoripass där vi pratar om kamratskap, kost och träning, lagsammanhållning m m.

Dag 4 avslutar vi på kvällen med en festlig avslutning dit föräldrar och syskon är välkomna. Då spelas bl.a. de avslutande matcherna efter en högtidlig inmarsch. Kvällen avslutas med prisutdelning där barnen får ta emot sitt diplom och medalj.

OBS! Man behöver inte vara medlem i Furulunds IK och alla ungdomar som fyller 6-13 år under 2017 är mycket välkomna till oss under dessa sommarveckorna!

Datum och tider:
  • Vecka 25 (19-22/6): 09.00 – 15.00
    Galakväll torsdag 22/6 kl 17.30 – 20.30
  • Vecka 26 (26-29/6): kl 09.00 – 15.00
    Galakväll torsdag 29/6 kl 17:30 – 20:30
Vid inbetalning så ange, Namn på ditt barn eller dina barn, Bokningsnummer, vilken vecka, vid dubbelvecka skriv v. 25-26.

I priset på 900 kr/vecka ingår:
  • Landslagets fotbollspaket från Adidas (T-shirt, vattenflaska, fotboll)
  • Lunch + mellanmål varje dag
  • Utbildade tränare
  • Festlig avslutning dit föräldrar och syskon är välkomna. Avslutande matchspel, godisregn, hemlig gäst och prisutdelning
Vill man vara med båda veckorna reduceras priset med 300 kr för den andra veckan, två veckor kostar alltså endast 1500 kr. Dock får man endast ett landslagspaket per deltagare.

Maximalt antal deltagare är 130 deltagare/vecka, så först till kvarn gäller. Sista anmälningsdag är 31/5 och kan göras genom att klicka på denna länk: www.landslagetsfotbollsskola.se.
Har ni ytterligare frågor så kontakta gärna kansliet på 046 - 73 09 50 eller maila tilll fotbollsskolan@furulundsik.se