Landslagets Fotbollsskola - LFS
Furulunds IK i samarbete med Svenska Fotbollsförbundet

Starta sommarlovet 2018 med Sveriges bästa Fotbollsskola på Ljungvalla IP i Furulund.

Landslagets Fotbollsskola (LFS) är Svenska Fotbollförbundets officiella fotbollsskola.

Furulunds IK har lång erfarenhet som arrangör och vi var 2017 åter igen den klart största LFS-fotbollsskolan i Skåne och en av de största i landet.

Vår ambition är att ge barnen en aktiv och rolig start på sommarlovet. Barnen delas in i åldersanpassade grupper som leds av FIK:s äldre ungdomar som genomgått LFS ledarutbildningsprogram. Vi kombinerar träning med matchspel. Däremellan lägger vi in teoripass där vi pratar om kamratskap, kost och träning, lagsammanhållning m m.

Dag 4 avslutar vi på kvällen med en festlig avslutning där föräldrar, syskon och alla andra är välkomna. Då spelas bl.a. de avslutande matcherna efter en högtidlig inmarsch. Kvällen avslutas med prisutdelning där barnen får ta emot sitt diplom och medalj.

OBS! Man behöver inte vara medlem i Furulunds IK och alla flickor och pojkar som fyller 6-13 år under 2018 är mycket välkomna till oss under dessa sommarveckor!

Datum och tider:
  • Vecka 25 (18-21/6): kl. 09.00 – 15.00
    Galakväll torsdag 21/6 kl. 17.30 – 20.30
  • Vecka 26 (25-28/6): kl 09.00 – 15.00
    Galakväll torsdag 28/6 kl 17:30 – 20:30
Vid inbetalning ange: Namn på ditt barn eller dina barn, Bokningsnummer, vilken vecka ni vill delta, vid dubbelvecka skriv v. 25-26.

I priset på 1000 kr/vecka ingår:
  • Landslagets fotbollspaket från Adidas (T-shirt, vattenflaska, fotboll)
  • Fotbolls Träningspass, Teori och "Lilla VM"
  • Lunch + mellanmål varje dag
  • Utbildade tränare
  • Festlig avslutning dit föräldrar, syskon och alla andra är välkomna. Avslutande matchspel, godisregn och prisutdelning
Vill man vara med båda veckorna reduceras priset med 300 kr för den andra veckan, två veckor kostar alltså endast 1700 kr. Dock får man endast ett landslagspaket per deltagare.

Maximalt antal deltagare är 130 deltagare/vecka, så först till kvarn gäller. Sista dag att anmäla och betala är den 1 juni och kan göras genom att klicka på denna länk: Länk till klubbpresentation och deltagaranmälan
Har ni ytterligare frågor, kontakta Hasse Lundqvist på kansliet 046-730950, 0704-265935 eller maila till fotbollsskolan@furulundsik.se