Välkommen som medlem i Furulunds IK

Furulund IK:s verksamhet bygger uteslutande på ideellt engagemang hos styrelse, ledare och föräldrar. Inga styrelsemedlemmar erhåller någon ersättning. Föreningen arbetar för att bibehålla en låg medlemsavgift så att alla barn och ungdomar kan ges möjlighet att spela fotboll. Som förälder till barn i föreningen, eller som ungdom, har man ett således ett föreningsansvar som innebär att man hjälper till i den mån möjlighet finns, t ex vid våra arrangemang. Det är tillsammans som vi tryggar föreningen ekonomiska förutsättningar och ger våra spelare möjlighet att åtnjuta träningar, ett välskött Ljungvalla, träningsutrustning, cuper, seriespel, inomhushallar, domare, klubbstuga, kiosk osv.

Medlemsåret
Medlemsåret sträcker sig från 1 april till 31 mars nästkommande år. Avgiften reduceras för medlemskap som anmäls under perioden 1 jan - 31 mars.

Individförsäkring och spelarlicens

Medlemsavgiften är kopplad till en individförsäkring via SvFF. Endast medlemmar i FIK får delta på träningar och matcher. För äldre spelare ingår även en spelarlicens i medlemsavgiften, vilket ger medlemmen rätt att spela matcher.

Anmälan
Registrering av medlemskap sker via länkarna nedan. Efter att anmälan har skett så skickas en faktura till angiven mailadress.

Medlemsavgifter april 2017 - mars 2018

Fotbollslekskolan 5 år

Barn 6 år

Barn 7-8 år

Ungdom 9-14 år

Ungdom 15-19 år

Seniorer >20 år

Oldboys*

Ledare/tränare

Supportermedlem (fd passiv)

Träningsavgifter april 2017 - mars 2018 (avgift vid anmälan 1 jan-31 mars)

Fotbollslekskolan 5 år

Barn 6 år

Barn 7-8 år

200 kr (0 kr)

Ungdom 9-14 år

400 kr (100 kr)

Ungdom 15-19 år

500 kr (200 kr)

Seniorer >20 år

900 kr (500 kr)

Oldboys*

500 kr (100 kr)

Betalning
Efter anmälan skickas det en faktura på medlems- och träningsavgift. Inbetalning sker till föreningens bankgiro 888-1120 som även finns angivet på fakturan. Vid inbetalning anges fakturanummer så den kan matchas till rätt medlem.

Är fakturan obetald 10 dagar efter förfallodatum, skickas det ut en första betalningspåminnelse och förblir den obetald skickas det en andra påminnelse. Den andra påminnelsen medför en dröjsmålsavgift på 100 kr.

Uppdatering av personuppgifter för befintliga medlemmar
Görs via samma länkar som medlemsanmälan. Ange i kommentarsfältet om det avser uppdatering av befintliga medlemsuppgifter.

*Oldboysavgiften berättigar till matchspel/träning utomhus samt matchspel/träning inomhus under vinterhalvåret. Oldboysspelare som är aktiva ledare för lag i FIK betalar endast medlemsavgift som ledare, dvs 400 kr.