Välkomna till P07
P07 tränar:

Tisdagar 17:30-19:00 och torsdagar har vi coerver-träning 17:00-18:15 på Ljungvalla ip.

Vi är 5st tränare och en lagledare.

Välkomna att höra av er om ni är intresserade att börja eller vill veta mer.

Fotbollshelg
2015-10-11 21:45
Vi får tacka för 2st härliga fotbollsdagar. Först igår när Knattespelen hade sin säsongsavslutning i Lödde och sedan idag när vi spelade höstcupen på Ljungvalla IP.

Alla jobbade riktigt bra och vi fick se bra spel och en hel del mål i alla lagen. Även ett stort tack till alla er föräldrar som hjälpte till på olika sätt som funktionärer för att höstcupen skulle kunna flyta på så bra som möjligt.

/Ledarna P07

KNATTECUPEN 2015!
2015-08-16 19:15
Furulunds IK P07 Lag Gul och Lag Svart.
Som en liten uppstart efter en härlig sommar har vi idag spelat Knattecupen i Oxie. Eftersom alla semestrar inte är slut ännu så beslutade vi att bara anmäla 2 lag. Det visade sig vara rätt då vi fick ihop 16 tappra krigare. Och krigade gjorde dom, våra lag (lag Gul och lag Svart) spelade 3 matcher var och båda lagen gick obesegrade genom turneringen! Vi ledare tycker det är fantastiskt att få stå vid sidlinjen och se hur duktiga killarna är och ser fram emot en härlig höst tillsammans med FIK P07!!!!
Vi ses på träningen!
/ /  Ledarna P07
Tulpanförsäljning
2015-01-26 12:28
Hej på er!

Nu ska vi göra ett försök att sälja tulpaner. Bifogar lite information. Ni som inte var på föräldramötet och fick beställningssedlar får ta kontakt med mig för att få dessa.

Pengarna vi får in går till bla att vi ska kunna åka på cuper samt övernattningar, gemenskapsdagar samt ev. framtida behov av material.

Hoppas på att alla gör så gott ni kan med alla försäljningar vi har. Det är viktigt att vi alla hjälps åt!
Vid frågor efter ni läst bifogat dokument, kontakta mig gärna
mobil 0733-706400

Lycka till!
Årets första träningstillfälle
2015-01-04 15:50
Hej!

Då är det snart dags att sätta igång årets första fotbollsträning.

Söndagen den 11:e jan kl.14-15 kör vi träning i Rinnebäckshallen som vanligt.

/Andreas, Staffan, Mattias, Micke, Andreas och Carina