Aktivitetsinfo: Samling 11:30 på Smörlyckans IP i Lund.
Oavgjort i jämn match
2022-06-05 09:13

Det blev mållöst när vi besökte Lunds SK och Smörlyckans IP i Lund.

Det var en jämn och ganska hård fysiskt match som slutade 0-0. Vi hade några vassa chanser att avgöra men lyckades inte denna dag. I första halvlek hade vi svårt att komma åt Lunds SK: s spel med ganska många långa bollar men vårt försvar lyckades styra undan och LSK skapade inte några direkta målchanser förutom på fasta situationer.

I andra halvlek fick vi bättre ordning på spelet och lyckades få till mer organiserat anfallsspel samtidigt som vårt försvar lett av Maja F fortsatte avstyra LSK:s anfallsförsök.  Oavgjort kändes som ett rättvist resultat och vi är nöjda med att få med oss poäng från denna svåra bortamatch. Många bra prestationer även i dag, extra plus till Maja F i försvaret och roligt att Linnéa fick hålla nollan på sin födelsedag!