SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Pojkar Födda 2012

Välkomna till våran hemsida.

 

Träningstider enligt kalendern

 

Mvh

Tränarna

Prova matchställ
2024-01-31 21:12

Hej,

 

Jag vill bara lyfta informationen om att man kan prova matchställ på måndag efter träningen i klubblokalen på Ljungvalla, Vet man med sig vilken storlek man behöver ber vi om den informationen genom formuläret nedan. 

 

https://forms.gle/GY45vunM6efaDiKP7

 

Tack!

 

Hälsningar,

Tränarna genom Peter

Protokoll föräldramöte 30/1
2024-01-31 21:09

Föräldramöte 30/1

Agenda:

* Klubbinfo

* Laginfo

                           Tränare

                           Kallelser

                           Kläder

                           Seriespel

* Diskussioner

                           Lagkassa

                           Övrigt

                          

Ledare: Jonas, Pathrik, Anders, Johan, Peter

 

Jonas välkomnar alla föräldramöte för P2012

 

Klubbinfo
Jonas drar info om klubben, ideell förening endast huvudtränare och kansli får betalt. Det finns utrymme för fler att engagera sig och det behöver inte vara fotbollsrelaterat. Hör av er till Jonas.

Under våren arrangeras en fixardag för att ställa i ordning våra planer inför säsongen. Vi har tidigare haft bra uppslutning från vårt lag.

Vi kommer sälja runt sju lotter på våren och sju lotter på hösten, pengarna går direkt till klubben och det är ett sätt för at hålla avgifterna nere. Man kan inte göra en inbetalning på hela beloppet utan att ta lotterna. Vi får ett paket lotter till föreningen som säljs av alla lag.

 

Laginfo
Jonas presenterar våra nya tränare, Anders och Pathrik. Christoffer hjälper till om onsdagarna.

 

Kallelser
Vi uppmanar föräldrarna att svara på kallelserna så snart det går, framför allt när det gäller kallelser till matcher.

Vi kommer också börja kalla till träningarna, dels för att vi ska få underlag till träningen men också för att underlätta administrationen.

 

Träningar
Uppslutningen på träningen är mycket bra. Fram till jul låg vi på 18-20 per träning något lägre nu.

Vi försöker fortsätta med samma träningstider framöver, mer information kommer så snart planeringen för våren är klar. 

 

Kläder
Det kommer beställas nya matchställ inför denna säsongen.

Är man osäker på storleken kan man prova matchställ på Ljungvalla efter träningen på måndag. Man kan också prova det på Intersport på Stora Bernstop.

Använd följande Google Formulär för att fylla i barnets storlek på tröja, shorts och strumpor.

https://forms.gle/hAZFhKxJqy3PxjyV8

 

Frågor kring kläder

När får man namn på sin matchtröja. Det får man aldrig, vilket beror på den extra kostnaden.

Får man nya nummer på tröjan. Sannolikt inte.

Klubbshop för att köpa andra föreningskläder. Lägg till länk till klubbshopen på Intersport.

https://team.intersport.se/furulunds-ik

 

Serier
Tidigare säsonger har vi haft två lag i lätt sere och vi har försökt ta ut två jämna lag.

Nu när vi ser på gruppen ser vi att utvecklingskurvan inte här helt identisk från en spelare till en annan och för att stimulera alla kommer vi i vår att anmäla ett lag till lätt-serie (nivå C) och ett till medel-serie (nivå B)

Detta är ingen elitsatsning utan ett sätt för att inspirera och få alla att utvecka sig. Det kommer inte vara vara fasta laguppställningar som tidigare utan den stora massan i laget kommer spela i båda serierna. Man kan ha olika roller beroende på vilket lag man spelar i, vi hoppas och tror att detta upplägg kommer få spelarna till att blomma ut och utvecklas i större utsträckning.

Vi testar detta upplägg under våren och omvärderar det inför anmälningen till hösten.

I och med att vi inte har fasta lag längre kommer vi försöka få ut kallelsen till matcherna ca 10 dagar innan avspark för att underlätta planeringen. Vi kommer i alla fall börja så och får omvärdera det efter någon omgång. Allra senast kommer kallelsen helgen före.

Vi kan inte lova någon millimeterrättvisa utan vi gör det som vi tycker är det bästa för killarna. Vi ber om feedback från föräldrarna.

Ambitionen är att alla ska ha samma speltid.

Förra säsongen rapporterades alla resultat i till Skånes fotbollsförbund för att de ska se att lagen ligger i rätt serie, vi vill ha jämna matcher.

Detta är sista året som vi spelar utan tabell, nästa år när vi går upp till nio-manna kommer även serietabell.

Vi önskar att vi alltid gör vårt bästa och är en schysst kamrat. Ibland har man kansek bara 80% men då vill vi att man ger det.

Vi tränar för att vi ska ha rolig och utvecklas.

Föräldrarna på plats på mötet är positiva till det nya upplägget.

 

Träningsmatcher och cup
Träningsmatch hemma mot Landskrona BoIS med ett lag på C nivå och ett på B nivå. Vikenplanen 11 februari 10:00

Träningsmatch borta mot Hyllie IF, ett C-lag och ett B-lag. Hyllie IP 24/3 12:30

Häljarps vårcup 6/4

 

P13 (2011) frågar efter om vi kan hjälpa till, de är knappt antal spelare och behöver ibland stöttning med spelare. Om det blir så kommer vi tränare få en fråga och sen kollar vi med spelarna. De kommer ha samma upplägg som vi med ett lag i lätt-serie och ett i medel. Vi vill att alla som vill spela med de äldre killarna ska få chansen och inte bara de som kommit längst i sin fotbollsresa.

Vi kommer fråga de yngre killarna ifall de vill spela med oss ifall vi fattas spelare.

 

Lagkassan
Just nu finns det ca 9000 kr i vår lagkassa.

Vi har tidigare sålt lotter och delat ut rabatthäften på Center Syd som genererat några tusenlappar per tillfälle. Får vi möjligheten gör vi gärna det.

Endagars cuper sponsrar klubben, vi ska skicka in kvitto på betalningen

Ska vi iväg på flerdagars cup behöver vi samla in pengar. Vill killarna på cup då behöver de samla pengar.

Vi tror att många av killarna är intresserade av att åka iväg.

Fråga från oss ledare: Kan vi be att varje spelare betalar x kr eller ska allt komma ur lagkassan? Föräldrarna på mötet verkar vilja att det ska komma från lagkassan för att alla ska ha möjlighet att följa med.

Vi behöver föräldrar som hjälper till med att dra i insamlingen

FIKet (kiosken vid B-planen) vid hemmamatcherna är fritt att använda, vi kollar om det finns någon bokningslista eller motsvarande. Barnen som inte spelar kan hjälpa till med kiosken. Malin och Christoffer bildar en liten trivselgrupp vars mål är att starta insamling av pengar och hitta på andra aktiviteter med laget. Det kan vara övernattning i klubbstugan, eller pizzakväll med fotboll på storbild. Det kom också upp ett förslag att skapa en Facebook-grupp.

 

Fråga angående 6 juni-firandet. Jonas tror att det är nästa år som vårt lag arrangerar detta och den aktiviteten ger en hel del intäkter till laget.

 

Synpunkter på att vi ska vara bollkalle åt laget i Division 6 utan att de gör en motprestation. Fråga kom om vi inte kan besök från någon av de äldre spelarna i A-laget för att skapa lite förebilder inom föreningen.

Vårsäsongen startar 10/1
2024-01-03 08:46

Hej,


Vi startar upp vårterminen onsdagen den 10:e i nästa vecka klockan 17:30 till 19:00 på Vikenplanen. Därefter tränar vi samma tid måndagar och onsdagar på Vikenplanen tills Ljungvalla öppnar gissningsvis någon gång i april. Kalendern på hemsidan är uppdaterad. 

I år är det sista året som vi spelar med sjumannalag och nytt för i år är att planen är större än tidigare, 55x35 meter. 

Vi kommer kalla alla till föräldramöte inom kort och vi vill uppmana så många att närvara under mötet för att ta del av informationen men också för att kunna ge feedback till oss ledare. 

God fortsättning och välkomna till ett nytt fotbollsår i FIK!

 

Tränarna

Julavslutning den 11/12
2023-12-06 14:50

Hej,

 

Sista träningen för denna terminen blir måndagen den 11 december. Sen startat vi upp vårterminen onsdagen den 10 januari 17:30 på Vikenplanen. 

Med det vill vi passa på och önska alla en skön ledighet. 

God jul och gott nytt år! 

Tränarna 

CYKEL LJUS!/BIKE LIGHTS!
2023-10-24 09:29

Hej Alla Föräldrar!

 

Igår körde jag förbi 2 killar på cykel på väg från träningen utan ljus på cyklarna. Var snälla och se till att de har ljus på cyklarna eller går hem! Det är väldigt svårt att se dem utan ljus! Vi vill gärna att alla kommer hem säkert!

 

Med vänliga hälsningar

 

Tränarna

 

Hello All Parents!

 

Yesterday I passed 2 boys going home from practice without lights on their bikes. Please make sure that they have lights on their bikes or that they walk home from practice. It is very difficult to see them if they do not have lights. We really want to see all of them get home safely!

 

Best regards

 

The coaches

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Furulunds IK, 27/02 11:21 
Furulunds IK, 16/01 10:40 
Furulunds IK, 26/11 14:11 
 
GULDSPONSORER
SILVERSPONSORER
FÖRENINGSSPONSORER
BIDRAGSGIVARE