SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Pojkar Födda 2012

Välkomna till våran hemsida.


Träningstider enligt kalendern


Mvh


Jonas och Madde

Träningen startar
2021-02-03 20:00
Hej,

Vi tänker starta igång säsongen på söndag i nästa vecka, alltså den 14 februari klockan 10:00 på Viken. 

För att vi ska kunna följa de restriktioner som finns nu med max åtta barn per träningsgrupp kommer vi behöva hjälp från flera föräldrar. Vissa har anmält sitt intresse men fler behövs för att vi ska kunna genomföra träningarna. För att  säkerställa att det finns tillräckligt med ledare och föräldrar kommer vi skicka ut en kallelse som vi vill man svarar på senast fredagen innan träningen. Vi önskar att de föräldrar som kan tänka sig stanna och hjälpa till vid träningen skriver det i sitt svar på kallelsen. Om det skulle vara många som är intresserade av att hjälpa till meddelar vi vilka som det blir kommande söndag och på det viset fördelar det jämt om intresset är stort. Om det å andra sidan inte är någon som kan hjälpa till kommande söndag kan vi komma att behöva ställa in träningen med kort varsel eftersom vi inte kan genomföra den på ett sätt som följer nuvarande restriktioner. 

När det kommer nya riktlinjer från Skåneboll informerar vi om det och om träningarna behövs lägger upp det på annat sätt återkommer vi med det. Annars gäller detta tillsvidare. 

Välkomna på årets första träning den 14e

Med vänliga hälsningar,
Peter, Jonas och Johan
Ingen träning på söndag
2021-01-29 20:03
Hej,

Det blir tyvärr ingen träning på söndag heller. Vi tränare har inte fått klart för oss hur vi kan lägga upp träningen i och med att begränsningen med max åtta barn plus ledare kvarstår. Vi ber att få återkomma om när träningen kommer igång. 

Med vänliga hälsningar 
Jonas, Johan och Peter
Start av vårterminen
2021-01-07 15:19
God fortsättning på 2021!

Vi har valt att skjuta upp starten av träningarna för vårterminen efter de hårdare restriktionerna som gäller till och med 24/1. Restriktionen begränsar antalet barn till åtta per grupp och är det fler barn som kommer till träningen måste gruppen delas upp i max åtta barn per grupp och dessa barn får inte blandas under träningen. Just nu kan vi inte garantera att det är tillräckligt många ledare på plats för att kunna leva upp till dessa regler och måste därmed tyvärr avvakta med att starta träningen. 

När vi vet vad som gäller efter 24/1 återkommer vi med information om starten för vårsäsongen. 

Med vänliga hälsningar, 
Jonas, Johan och Peter
Träningar framöver
2020-10-29 13:11
Hej

Med tanke på de nya rekommendationerna har vi beslutat att ställa in inomhusträningen som skulle börjat 7/11. Till att börja med ställer vi in 3 veckor men vi kommer istället att träna utomhus på Vikenplanen på Söndagar 10-11.30.
Vi får återkomma med hur det blir längre fram.

Mvh

Jonas, Peter och Johan
Fortsatt träning i höst
2020-10-07 20:42
Hej,

Vi har diskuterat upplägget om fortsatt träning för killarna under hösten. Vi kommer fortsätta som vanligt med träning på måndagar och onsdagar i två veckor till, alltså fram till höstlovet Under själva lovet tränar vi som vanlig på onsdagen. Efter höstlovet ändrar vi upplägget, då kommer vi fortsätta träna på onsdagar på Ljungvalla, så länge idrottsplatsen är öppen vilket beror på hur mild höst vi får. Detta kan ändras med kort varsel om vi får tidig vinter. Vi kommer även träna inomhus på lördagarna mellan 16:00 - 17:00 i Rinnebäckshallen. 

Upplägget är att vi kommer vara en ledare på plats i Rinnebäck och det gör det sårbart för sjukdom så vi ber er se till att epostadressen är uppdaterad så vi kan informera ifall vi tvingas ställa in. 

Kalendern är uppdaterad med dessa tider fram till jul. 

Med vänliga hälsningar, 
Tränarna genom Peter
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Furulunds IK, 09/04 19:10 
Furulunds IK, 25/01 20:24 
Furulunds IK, 22/01 09:01 
Furulunds IK, 30/12 09:33 
 
GULDSPONSORER
SILVERSPONSORER
FÖRENINGSSPONSORER
BIDRAGSGIVARE