SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Pojkar Födda 2012

Välkomna till våran hemsida.


Träningstider enligt kalendern


Mvh


Jonas och Madde

Matchtröja
2021-05-10 20:44

Vi skulle vilja att alla tar med sin matchtröja vid nästa träning och kanske provar shortsen och strumporna inför träning på onsdag den 12/5, vi behöver se över vad vi har och vad som kan tänkas passa. Som det ser ut nu är det snart dags att spela match och vi kommer tyvärr inte hinna beställa och få en ny uppsättning kläder innan dess. 

 

Matchplaneringen som fnns i kalendern gäller såvida restriktionerna ändras den 17 maj. Vi har precis som i höstas anmält två lag till Skånebolls seriespel, vardera lag kommer spela fyra matcher och inför varje matchomgång kommer vi dela upp i två jämnstarka lag där spelarna roteras runt. Enligt nuvarande plan kommer första matchen vara hemma mot Sjöbo söndagen den 23/5 därefter är det en eller två matcher varje helg fram till veckan innan midsommar. Kallelser kommer skickas ut i god tid till varje matchtillfälle.

 

/ Tränarna

Träning
2021-04-24 09:12

Hej Alla,

 

Det är träning som vanligt på Söndag.

Från och med Onsdag kommer vi att köra träningar på Måndagar och Onsdag 17.30-19.00 på Ljungvalla.

 

Mvh

 

Jonas, Peter, Johan

Träningen startar
2021-02-03 20:00
Hej,

Vi tänker starta igång säsongen på söndag i nästa vecka, alltså den 14 februari klockan 10:00 på Viken. 

För att vi ska kunna följa de restriktioner som finns nu med max åtta barn per träningsgrupp kommer vi behöva hjälp från flera föräldrar. Vissa har anmält sitt intresse men fler behövs för att vi ska kunna genomföra träningarna. För att  säkerställa att det finns tillräckligt med ledare och föräldrar kommer vi skicka ut en kallelse som vi vill man svarar på senast fredagen innan träningen. Vi önskar att de föräldrar som kan tänka sig stanna och hjälpa till vid träningen skriver det i sitt svar på kallelsen. Om det skulle vara många som är intresserade av att hjälpa till meddelar vi vilka som det blir kommande söndag och på det viset fördelar det jämt om intresset är stort. Om det å andra sidan inte är någon som kan hjälpa till kommande söndag kan vi komma att behöva ställa in träningen med kort varsel eftersom vi inte kan genomföra den på ett sätt som följer nuvarande restriktioner. 

När det kommer nya riktlinjer från Skåneboll informerar vi om det och om träningarna behövs lägger upp det på annat sätt återkommer vi med det. Annars gäller detta tillsvidare. 

Välkomna på årets första träning den 14e

Med vänliga hälsningar,
Peter, Jonas och Johan
Ingen träning på söndag
2021-01-29 20:03
Hej,

Det blir tyvärr ingen träning på söndag heller. Vi tränare har inte fått klart för oss hur vi kan lägga upp träningen i och med att begränsningen med max åtta barn plus ledare kvarstår. Vi ber att få återkomma om när träningen kommer igång. 

Med vänliga hälsningar 
Jonas, Johan och Peter
Start av vårterminen
2021-01-07 15:19
God fortsättning på 2021!

Vi har valt att skjuta upp starten av träningarna för vårterminen efter de hårdare restriktionerna som gäller till och med 24/1. Restriktionen begränsar antalet barn till åtta per grupp och är det fler barn som kommer till träningen måste gruppen delas upp i max åtta barn per grupp och dessa barn får inte blandas under träningen. Just nu kan vi inte garantera att det är tillräckligt många ledare på plats för att kunna leva upp till dessa regler och måste därmed tyvärr avvakta med att starta träningen. 

När vi vet vad som gäller efter 24/1 återkommer vi med information om starten för vårsäsongen. 

Med vänliga hälsningar, 
Jonas, Johan och Peter
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Furulunds IK, 15/05 17:09 
Furulunds IK, 12/05 18:02 
Furulunds IK, 09/05 17:14 
Furulunds IK, 07/05 23:35 
Furulunds IK, 02/05 10:12 
 
GULDSPONSORER
SILVERSPONSORER
FÖRENINGSSPONSORER
BIDRAGSGIVARE