Årets FIKare 2021
2021-12-26 14:35

Årets FIKare i Herrlaget är en spelare som kommer till träningen med ett leende på läpparna.
Han ger alltid hundra procent på träningen.
Vid uttagning till matcher blir han alltid uttagen som reserv. Vid ett flertal tillfällen har han kallats in till match då det blivit ett återbud. Då har han kategorisk ställt upp, ibland med mycket kort varsel.
Det är inte alltid han blir inbytt men det är inget som det klagas på. Det är tryggheten för coach att det finns en spelare att kalla in sent som har betydelse.
Det visar även på ett hjärta för laget.
Det är med detta som Max Saarnak är utsedd till Årest FIKare för herrlaget.

Årets FIKare på damsidan är en spelare som varit FIK trogen ända sedan hon startade sin fotbollskarriär som femåring.
Det är en spelare som alltid ger allt, vare sig det är träning eller match. Med stor energi, bländande teknik och ett
fint spelsinne har hon bidragit stort till alla framgångar i både flicklag och damlag.
Lägg därtill att hon är en riktig god lagkamrat, både på och utanför planen, så förstår alla att det handlar om Alice Andersson!

Årets hederspris
2021 så instiftade Furulunds IK styrelse en ny utmärkelse, "Furulunds IK Hederspris".
Furulunds IK hederspris 2021 går till en man som i många år har varit aktiv i Furulunds IK, både som spelare och ledare.
Denna person har ställt upp även om det har tagit emot men alltid gjort det för föreningen.
Han har som spelare skrivit in sig i historieböckerna som en av de spelare med flest matcher i Furulunds IK.
Denna person har nu sagt att han gjort sitt i Furulunds IK men vi hoppas att han ångrar sig och hittar en plats i klubben.
Furulunds IK hederspris 2021 går till Peter Lilja.

Ett stort grattis till er alla

MVH

FIK´s Årsmöte Tisdagen den 7 December 2021
2021-11-20 10:18

Furulunds IK välkomnar alla medlemmar till årsmöte Tisdagen den 7 December kl. 19.00.

Platsen är Furuljungs Festlokal på Ljungvalla IP, Furulund.

Styrelsen /gm Kansliet

Sparbanksstiftelsen Finns bidrag gav FIK nya avbytarbås
2021-09-05 14:17

Sparbanksstiftelsen Finns bidrag på 50000 kr har lett till att klubben nu har kunnat köpa in nya fina avbytarbås till B-planen på Ljungvalla. Nu är föreningen bra rustad inför den kommande hösten.

2021-08-09 09:00

Hejsan alla FIK:are!
Nu är sommaren snart slut och höstens träningar startar upp! Restriktioner börjar släppa, vaccinet distribueras, och vi kan äntligen komma igång med träning igen. Muskler ska byggas, sommarkilon ska bort, smidigheten ska formas. 😊
För Er som missat så har medlemmar i FIK en rabatt på 20% på våra årskort och 12-månaders autogiro! Hos oss hittar ni gruppträningspass med instruktörer, virtuell träning som ni kan starta när ni vill på dygnet och dessutom ett brett urval av onlinepass att köra själv i vardagsrummet. Med en stor maskinpark, ett solarium och en bastu och tre gruppträningssalar har vi allt ni kan behöva och lite till.

Vi hjälper självklart alla med ett helkroppsprogram och en rundvisning i gymmet.

Välkomna till Energicenter!

Fotbollslekskolan börjar igen den 22/8
2021-08-02 16:35

Furulunds IKs populära Fotbollslekskola börjar igen söndagen den 22 augusti kl. 15.00 -16.00 på Ljungvalla IP B-plan.

Vi välkomnar alla barn födda 2016 som vill spela fotboll.
P09, 25/01 15:09
Domare, 20/01 20:23