Välkommen till vår Lagsida - Pojkar födda 2016
Vi är ett gäng killar födda 2016 som tränar fotboll och har kul tillsammans.

Våra träningstider är på måndagar och onsdagar mellan kl. 17.30 och 18.30 på Ljungvalla.

Är du ny och vill prova på är det bara att komma ner, ingen föranmälan krävs.

Efter ni provat på några gånger behöver ni registrera er på följande sida: https://www.furulundsik.se/sida/?ID=11289

Varmt välkomna!
Ny ledare P2016
2024-05-05 16:44

Vi är glada att kunna hälsa Boban Krstic välkommen som ledare till P2016. Boban anmälde sig som ledare/tränare för P2016 idag. Detta är ett viktigt tillskott för laget eftersom vi ser att laget fortfarande växer i antal.

Vi vet också att detta ger oss möjlighet att planera och genomföra ännu bättre och roligare träningar.

Därmed upphäver vi också det anmälningsstopp som vi behövt ha för P2016 sedan en tid tillbaka.⚽

Hälsningar, Ledarna