Välkommen till lagsidan för barn födda 2018

Fotbollens dag på nationaldagen
2024-05-30 07:35

Hej alla föräldrar,

På nationaldagen den 6:e juni kommer det pågå mycket roliga aktiviteter på Ljungvalla. Lilla allsvenskan som startar 13.00 är ett utmärkt tillfälle för våra spelare att testa på match på skoj. Alla åldrar blandas in i olika lag och möts sedan i en turnering.

Vi båda kommer vara där med våra söner så det är bara att speja efter oss så ser vi till att ni hittar rätt. Skicka ett mejl till Andreas om du har en spelare som vill delta senast 1/6, så anmäler vi vidare till föreningen.

Allt gott,

Andreas & Dan

Säsongsstart 21:e april
2024-04-10 19:42

Säsongen 2024 drar igång söndagen den 21:e april. Våra träningstider under våren är söndagar klockan 16-17 på Ljungvalla IP:s B-plan. Vi tränar varje söndag fram till helgen innan midsommar då vi går på sommarlov för att sedan sätta igång höstsäsongen vid skolstart.

Om du ännu inte har anmält dig till årets säsong men är väldigt sugen på att prova på krävs det ingen föranmälan utan det är bara att dyka upp träningsklädd. Efter ett par gånger gör du en medlemsanmälan och betalar den årliga medlemsavgiften på 400 SEK för 6-åringar.

Furulunds IK är en ideel förening och vi behöver fler föräldrar som ställer upp som ledare för att kunna genomföra träningar alla söndagar. Tänk på att du inte behöver kunna något om fotboll. Om du är intresserad kan du skicka ett mejl till Andreas eller ta chansen att prata med någon av oss på en träning.

Varmt välkomna!

Andreas och Daniel