Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till F2011/2012
Vi är ett härligt gäng tjejer födda 2011/2012 som älskar fotboll. 

Träningstider under vår/sommar fr.o.m. vecka 16 t.o.m vecka 40 2020
Tisdagar   17.30 - 19.00
Torsdagar 17.30 - 19.00

Sommaruppehåll 15 Juni (vecka 25) tom. 3 Augusti (vecka 32).

Träningstider under höst/vinter fr.o.m. vecka 41 2020
Tisdagar 17.30 - 19.00
Torsdagar 17.00 - 18.15

Välkommen ner på Vikenplanen om du är intresserad av att börja träna och spela med oss! 
Träningstider för vintern
2020-09-12 17:47
Med start vecka 41 som inleds den 5 oktober träder träningstiderna för vintern i kraft. Vår lagkalender är uppdaterad.F2011/2012 kommer under vintersäsongen att träna utomhus på tisdagar och torsdagar.

Tisdagar 17.30 - 19.00
Torsdagar 17.00 - 18.15

Förra vintersäsongen klarade laget av utomhusträningen mycket bra. De senaste vintrarna har varit milda vilket skapat goda förutsättningar för utomhusträning. Låt oss se vad det blir för vinter i år.


Ett bra tips relaterat till kalendern är att denna går att prenumerera på vilken kan ge er möjligheten att se lagets kalender i er egen föredragna applikation.

PrenumereraFölj föreningens träningar, matcher, och andra aktiviteter direkt i din egen kalender! Om du prenumererar på föreningens kalender kopplas alla aktiviteter direkt ihop med din egen kalender. För att ta del av funktionen, följ anvisningar nedan.Google & AndroidGå till din Google Kalender på datorn och klicka sedan på "Lägg till" under rubriken "Andra kalendrar" och välj där "Lägg till webbadress". Ange sedan URL: webcal://cal.sportadmin.se/?id=30863&v=a och klicka på "Lägg till kalender".IphoneGå till föreningens hemsida via din mobil och sen räcker det med att klicka på den här länken. Klicka sedan på "Prenumerera" i den ruta som kommer upp.OutlookOm du har Outlook på datorn så räcker det med att klicka på den här länken. Då kommer en ruta upp där du väljer att "Skicka till Outlook" och trycker "OK" för att sedan i Outlook bekräfta att du vill prenumerera på denna kalender.
FIK-tjejerna hittar ni på Min Fotboll
2020-09-06 17:11
Hej! 

Här kommer en länk för att följa vårt lag Furulunds IK F11/12 i Min Fotboll. I appen kan vi alla fota, filma, heja och rapportera live från våra träningar och matcher. Följ oss i Min Fotboll och sprid vidare till alla du tror kan vilja följa och heja fram vårt lag! 

https://minfotboll.app.link/Gf5VR1gWy9
Kalendern uppdaterad och ytterligare ledare sökes!
2020-07-20 15:01
Hej alla,

Tiden går och vi är nu några veckor från uppstart! Under de senaste veckorna har ledare arbetat med att planera upp matcherna under hösten. Detta är nu i stort klart och kalendern är nu uppdaterad med både träningstider samt matchtider.

Kalendern hittar ni här på hemsidan och denna kan ni även prenumerera på om ni skulle vilja göra det. Det finns även möjlighet att få kalendern tillagd som en del av sin egen kalender oavsett om man har Android, iOS, Oulook etc. Information om hur detta går till hittar ni under länken Prenumerera på Kalendersidan.

Under hösten kommer vi som vanligt att träna två pass i veckan utomhus samt spela match både lördag och söndag varje helg. Det betyder att alla spelare kommer att kallas till åtminstone en match varje helg.

Nu när vi växt till oss, har mer än ett lag så behöver vi även nu växa på ledarfronten. Vi behöver minst en ledare till. Jag skulle därför vilja be intressenter höra av sig till mig (Patrik) så fort som möjligt för att diskutera möjligheter. Vem är sugen?

Sommaruppehåll
2020-06-11 09:47
...sommar, underbart!

Sista veckan i skolan och sen bär det av på sommarlov för alla härliga fotbollspelare. Med det så tar vi även uppehåll från fotbollsträningen. Sista träningen äger rum idag, 11 Juni, och i helgen spelar vi de sista planerade matcherna.

Vårsäsongen har varit härlig. Tjejerna har lärt sig så mycket och det har de visat genom att briljera i sitt spel i A-serien. De spelar med en mognad och glädje som är i framkant för deras ålder. Något som får även de tyngsta ögonbrynen att höjas och smilbanden att dras åt.
Både under träningar och matcher ger de allt och på ett fantastiskt positivt vis. Detta är verkligen tjejer som är duktiga både individuellt men även som ett kollektiv. ETT LAG! De hjälper till på träningarna och underlättar för ledare men är också där för varandra när man behöver hjälpande hand. Knyta kompisens sko, förklara en övning igen för kompisen, duka fram och av utrustning, trösta varandra när man skadat sig och massor med exempel kan räknas upp.

Förutom alla spelare skall även alla föräldrar ha en eloge för sitt stöd till laget och uppmuntran till spelarna. Det är tydligt att våra barn har föräldrar som är både engagerade och intresserade.

Strax innan detta uppehåll har vi några nya spelare som anslutit till laget och det är troligt att vi kommer växa med några spelare till efter sommaren. Det betyder att vi inför höstsäsongen kommer behöva fundera hur vi kanske behöver förstärka på ledarfronten med iallafall en ledare till samt att vi troligen behöver lista två lag i seriespelet. Allt detta är så klart väldigt positivt. utöver ledarförtärkning behöver vi även titta på hur vi utser någon som kan ta administrativt ansvar för ekonomin i laget.

I dessa "ni får inte samlas tider" har vi skjutit på ett föräldrarmöte men förr eller senare behöver vi hålla ett sådant för att prata ihop oss lite. Om inte i person så kanske i en videokonference. Verkar ju fungera i andra sammanhang :-)

Låt gärna spelarna byta telefonnummer och Messengerkonton (Har föreslagit att de skall starta en Messengergrupp) med varandra så kanske de kan fortsätta att prata med varandra och träffas under ledigheten.

Preliminärt startar vi upp verksamheten igen första veckan i Augusti (vecka 31) med första matcherna i vecka 33. 

Ha en fantastisk sommar och se till att bollen är med!
I vackert väder fortsätter FIK-tjejerna att briljera!
2020-05-31 14:04
I strålande väder är det inte bara solen som skiner utan även våra helt fantastiska och oslagbara F9-FIKare! Idag fortsätter de sin resa där de plöjer vidare och visar sitt enastående spel och lagsammanhållning. 😱🤪⚽💛🖤. Matchen hemma mot Åkarps IF lämnar tjejerna men glädjemätaren på topp! Följ supertjejerna i Min Fotboll https://minfotboll.app.link/5cBnZrI3V6
 
GULDSPONSORER
SILVERSPONSORER
FÖRENINGSSPONSORER
BIDRAGSGIVARE