Välkommen till F2011/2012

Vi är ett härligt gäng tjejer födda 2011/2012 som älskar fotboll.

Träningstider under höst/vinter fr.o.m. vecka 41 2020
Tisdagar 17.30 - 19.00
Torsdagar 17.00 - 18.15

Träningstider under vår/sommar fr.o.m. vecka 16 t.o.m vecka 40 2021
Tisdagar   17.30 - 19.00
Torsdagar 17.30 - 19.00

Sommaruppehåll 15 Juni (vecka 25) tom. 3 Augusti (vecka 32) 2021

Välkommen ner på Vikenplanen om du är intresserad av att börja träna och spela med oss!
Träningstider för vårsäsongen
2021-03-29 12:49

Snart är det tid att gå över till träningstider för vårsäsongen. Detta året behåller vi samma träningstider som vi hade vårsäsongen 2020. De nya träningstiderna kommer träda i kraft i mitten av April. Exakt vecka kommer bestämmas av när gräsplanerna är i tillräckligt god kondition för att beträdas.

Nuvarande plan är följande (notifiering kommer att skickas ut i samband med att övergången till nya tider träder i kraft.);

Träningstider under vår/sommar fr.o.m. vecka 16 t.o.m vecka 40 2021
Tisdagar   17.30 - 19.00
Torsdagar 17.30 - 19.00
Framflyttad uppstart efter ledigheten
2021-01-18 08:17
Hej,

Den planerade uppstarten efter vinteruppehållet flyttas fram med en veckan. Vi väljer att flytta fram uppstarten med anledning av rådande COVID-19 situation samt utetemperatur.

När vi börjar träna igen är det troligt att vi kommer att försöka hålla övningar och träning i mindre grupper och gärna hålla dessa grupper under hela träningen och över flera träningstillfällen.

Lagets kalender uppdateras med ovan nämnda förändring och första träning efter uppehåller sker alltså den 26 Januari.

Vi detta kallare väder är det viktigt att tänka på rätt klädsel vid träningen. Lager på lager (många, det går alltid att ta av ett lager) är att föredra framför stora vinterjackor. Vantar/handskar och mössa. Underskatta inte kylan, kontrollera utetemperatur innan träningen.
Träningspaus under läslovet vecka 44
2020-10-08 19:37
Under vecka 44 då alla spelarna har läslov 26 - 30 Oktober gör vi även uppehåll från fotbollsträningarna.

Lagets kalender är uppdaterad!
Träningstider för vintern
2020-09-12 17:47
Med start vecka 41 som inleds den 5 oktober träder träningstiderna för vintern i kraft. Vår lagkalender är uppdaterad.

F2011/2012 kommer under vintersäsongen att träna utomhus på tisdagar och torsdagar.

Tisdagar 17.30 - 19.00
Torsdagar 17.00 - 18.15

Förra vintersäsongen klarade laget av utomhusträningen mycket bra. De senaste vintrarna har varit milda vilket skapat goda förutsättningar för utomhusträning. Låt oss se vad det blir för vinter i år.

Ett bra tips relaterat till kalendern är att denna går att prenumerera på vilken kan ge er möjligheten att se lagets kalender i er egen föredragna applikation.

PrenumereraFölj föreningens träningar, matcher, och andra aktiviteter direkt i din egen kalender! Om du prenumererar på föreningens kalender kopplas alla aktiviteter direkt ihop med din egen kalender. För att ta del av funktionen, följ anvisningar nedan.Google & AndroidGå till din Google Kalender på datorn och klicka sedan på "Lägg till" under rubriken "Andra kalendrar" och välj där "Lägg till webbadress". Ange sedan URL: webcal://cal.sportadmin.se/?id=30863&v=a och klicka på "Lägg till kalender".IphoneGå till föreningens hemsida via din mobil och sen räcker det med att klicka på den här länken. Klicka sedan på "Prenumerera" i den ruta som kommer upp.OutlookOm du har Outlook på datorn så räcker det med att klicka på den här länken. Då kommer en ruta upp där du väljer att "Skicka till Outlook" och trycker "OK" för att sedan i Outlook bekräfta att du vill prenumerera på denna kalender.
FIK-tjejerna hittar ni på Min Fotboll
2020-09-06 17:11
Hej!

Här kommer en länk för att följa vårt lag Furulunds IK F11/12 i Min Fotboll. I appen kan vi alla fota, filma, heja och rapportera live från våra träningar och matcher. Följ oss i Min Fotboll och sprid vidare till alla du tror kan vilja följa och heja fram vårt lag!