SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bokning av brottarhallen

Den tidigare anrika brottarhallen är numera en idrottslokal som lämpar sig väl för inomhusaktiviteter såsom inomhusfotboll, innebandy eller dylikt. 

 

Den är inte så stor (ca 12x8 m), men med anpassade övningar så är den ett fullgott alternativ till skolhallar eller fullstora idrottshallar (handbollsmått). 

 

Teknikövningar passar utmärkt att köra i hallen. Spelmässigt så kan barn/ungdomar t ex köra 4 mot 4, medan äldre spelare kan spela 3 mot 3.

Hallen är gratis att använda till FIKs lagverksamhet. 

 

Hallen kan bokas upp till en termin i taget till en avgift på 100kr per gång eller terminsavgift på 500 kr, avgiften går till städning av hallen. Ett tillfälle är max 1,5 h långt.

I mån av tillgänglighet kan tiden flyttas till en annan tid samma vecka.Förfrågan bör ske med en veckas framförhållning för att med säkert hinnas hanteras.

 

Hallen får ej användas om den inte bokats först. Hallen är låst med ett kodlås, koden får ni när ni bokat hallen och får ej lämnas till någon annan. Ni behöver även en nyckel till lokalen som ni hämtar ut för en depositionsavgift på 500 kr.

 

Barn får endast använda hallen i vuxnas sällskap. Vi hyr ej ut hallen till kalas. 

 

Lediga tider: Vilka tider som är bokade resp lediga syns i kalendern.

Bokning: E-maila: christina.chris.johansson@gmail.com

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Furulunds IK, 29/05 10:53 
Furulunds IK, 13/05 16:17 
Furulunds IK, 10/05 12:21 
Furulunds IK, 08/04 17:16 
Furulunds IK, 03/04 15:00 
 
GULDSPONSORER
SILVERSPONSORER
FÖRENINGSSPONSORER
BIDRAGSGIVARE