Välkommen till stödföreningen i Furulunds IK

Stödföreningen stödjer ungdomsverksamheten i Furulunds IK. Stödet ges som ekonomiska bidrag till lagen och möjliggör att lagen kan åka på träningsläger och cuper som inkluderar övernattning.

Hur kan Du då hjälpa till? Jo, bli medlem Du också i FIK stödförening. För blygsamma 200 kr per år ger Du ett viktigt stöd åt ungdomarna.

Du får ett medlemsnummer och deltar i ett lotteri varje månad. Vi lottar ut presentkort 11 månader om året + 1 årsdragning. Trevligt att ibland få ett presentkort i brevlådan istället för bara räkningar. Exempel på ställen där vinsterna kan utnyttjas är ICA Supermarket, Furumacken, Milas mfl. Dragningslistan publiceras på denna sida.

I övrigt finns inga andra förpliktelser i medlemskapet. Ett riktig "soffliggaralternativ" alltså, men som gör en stor insats.

Hur bli jag medlem?
Betala in medlemsavgiften på stödföreningens bankgiro: 201-2151. Skriv namn och adress. Efter registrerad inbetalning får du ett välkomstbrev innehållande ditt lottnummer.

Välkommen som medlem och lycka till i dragningarna!

Susanne Strid, ordförande, 070-876 67 88
Helen Malmgren, kassör, 070-368 05 79