FIKs nya ordförande presenterar sig
2020-02-20 19:04

Hejsan alla fotbollsälskare!

Först vill jag tacka för ert förtroende att välja mig till ordförande i Furulunds IK. En stor ära, men också ett stort ansvar. Ett arbete som jag ser fram emot med nyfikenhet och intresse.

Jag heter Joakim Henriksson och är 47 år. Jag bor i Furulund med min med min fru och våra tre underbara barn.

Jag har varit verksam i föreningen i 10 år och är även tränare för flickor 05/06. Fotboll är för mig en passion och föreningslivet har alltid varit en stor del av mitt liv. Föreningslivet, tillsammans med alla ideella ledare, spelar en viktig roll i samhället.

Som ni säkert sett på vår hemsida, eller läst i protokollet från årsmötet, så är vi några nya personer som tillträtt i styrelsen. Vi har också hunnit ha vårt första styrelsemöte med nya konstellationen, och jag konstaterar glädjande att det finns både vilja och förutsättningar för ett ansvarsfullt och utvecklande arbete.

Vi ses på fotbollsplanen!!

Joakim Henriksson

Styrelseordförande

Skånes FF F03 avancerar i Cup Kommunal 2019/20
2020-01-15 09:00
Skånes FF F03 efter matchen mot Örebro
Vi gratulerar Skånes FFs F03 till vidare avancemang i Cup Kommunal 2019/20. Efter en jämn och spännande slutspelsgrupp som spelades i helgen i Jönköping, vann Skånelaget gruppen.
Extra stolta är vi över att fyra av spelarna till vardags representerar Furulunds IK, Moa Setterborn, Annie Paulsson, Clara Juréus och Sandra Welander.
Skånes F03 är nu klara för semifinal, när, var och mot vem är i skrivande stund inte klart än. Håll utkik på Svenska FFs hemsida.
FIK önskar tjejerna ett stort lycka till!
Ny Klubboverall - Utprovning 28-29/1 kl. 18-21, Klubbstugan
2020-01-09 21:03

Vi kommer att ha nya Furulunds IK overaller för 2020.
OBS! Detta är overallen som det står FURULUNDS IK på ryggen, inte att förväxla med någon annan overall.
Utprovning kommer att ske den 28 och 29/1 i klubbstugan klockan 18:00 - 21:00 båda dagarna.
Priset för overallen gäller för inköp vid dessa två datumen.
Man kan få overallen i både dam och herr utförande.
Mejla snarast ut beställningslappen och datumen till alla spelare så kan de fylla i lappen innan de kommer för att prova overallen och målsman kan skriva under beställningen.
Märket på overallen är Adidas med vita ränder.

Pris:
Junior 550 kr/styck.
Senior 700 kr/styck.
Priset gäller vid  provningarna den 28 och 29/1.

Har ni frågor kontakta Anders Planensten, anders.planensten@gmail.com

God Jul & Gott Nytt År
2019-12-20 23:01

Årets FIKare
2019-12-15 14:45
Årets FIKare Sebastian Karlsson och Sandra Welander

Årets FIKare på herrsidan tilldelas i år en spelare som betyder mycket på både matcher och på träningarna. Han går in på varje träning med full kraft och sparar inte på något. Under säsongen hittade han rätt fjorton gånger och det placerade honom på första plats i den interna skytteligan och på fjärde plats i seriens skytteliga.

Det visar på en spelare som ger allt på varje match - Sebastian Karlsson

Årets FIKare på damsidan tilldelas en spelare som klubben haft nöjet att följa i sin fotbollsutveckling sedan hon var 5 år. Det är en spelare som alltid ger 110% på både träningar och match och som med tiden vuxit till en stöttepelare i såväl flicklag som damlag. Med explosivitet, teknisk briljans och ett fint spelsinne dominerar hon det centrala mittfältet, numera inte bara med FIKs damlag, utan även som lagkapten i Skånelaget och som del i F17-landslagstruppen – Sandra Welander

Herrlaget har en ny huvudtränare
2019-11-27 19:36

Vi välkomnar Nicklas Nilsson som ny huvudtränare för herrlaget i FIK.
Nicklas har lång erfarenhet som tränare och har bland annat varit i Gislövs IF,

Skurups AIF, BW90 och nu senast Harlösa.
Som spelare gick han runt på samtliga positioner och har spelat i bland annat Skurups AIF,

Janstorps AIF och Gislöv IF.
Vi ser fram emot en bra och rolig säsong 2020 med Nicklas.

Domare, 21/02 12:30
F09/10, 08/02 12:20