Våra Sponsorer

BRONSPAKET

HÖSTCUPEN - HUVUDSPONSOR

HÖSTCUPEN - PLANSPONSORER

En riktig trotjänare tackar för sig
2014-11-15 09:28

Efter många år som spelare, ledare och under de senaste 28 åren som kassör har Bertil Eklöv nu valt att trappa ned och lämnar i samband med årsmötet sin roll som kassör och ledamot i styrelsen.

Bertil har många år bakom sig i A-laget och det hann bli 530 st matcher innan han 1980 avslutade sin aktiva karriär och skorna lades på hyllan. Engagemanget i klubben fortsatte dock i andra roller.

Bertil har varit klubben trogen i många år och med råge uppnådda 35 år som medlem och 25 år som ledare är Bertil också hedersmedlem.

En stor uppgift för Bertil under de senaste åren var att samordna bygget av den nya klubbstugan, vilket han gjorde på ett ypperligt sätt.

Bertil har under de gångna åren gjort mycket stora insatser för Furulunds IK så det är med all rätt som han nu väljer att trappa ner, samtidigt kommer det att bli en grannlaga uppgift att axla hans mantel.

Stort tack Bertil!

Forza FIK - nr 6
2014-11-13 08:40
Läs senaste numret av vår klubbtidning under menypunkt Forza FIK.

Fotbollslekskolan inomhus för femåringar
2014-11-13 08:16

Nu är inomhussäsongen av fotbollslekskolan för femåringar igång. Både flickor och pojkar är givetvis välkomna!

Plats: Ljungenskolans gymnastiksal.

Tid: söndagar kl 11-12.

Kom gärna och var med!

Damerna vann kvalet till Div 3
2014-10-14 13:08
Vårt ständigt vinnande damlag.
Vårt damlag, d v s vårt äldsta tjejlag, vann även returmatchen mot Hjärsås/Värestorp, denna gång på bortaplan med de förkrossande siffrorna 2-8. Totalt hela 13-4 alltså - fantastiskt spelat tjejer!
Med tanke på att snittåldern i laget bara är drygt 16 år så är det inte utan att man blir imponerad över lagets framfart under året som gått, i synnerhet när laget har gjort en spikrak resa genom Div 4.
Läs mer på deras egen hemsida, och ta del av längre referat från deras kvalmatcher. Klicka på länkarna till höger.

Hela FIK och Furulund riktar ett stort GRATTIS till hela laget!!
Vi längtar redan till nästa års spel i Div 3.

Tack till alla som hjälpte till
2014-10-14 12:52
Bild t v: Prisutdelning med mycket publik; Bild t h: Härlig kamratanda före F10-final mellan GIF Nike och FC Hessleholm.
Höstcupen & Bamse Cup är över för denna gången.
Jag kan än en gång konstatera att vi lyckats visa upp Furulunds IK från dess bästa sida. En snabb beräkning visar att drygt 140 personer hjälpt till på olika sätt under helgen – fantastiskt!
Vi har fått många positiva kommentarer från våra gästande lag och andra besökare. Vi lyckades upprätthålla den goda servicen trots en markant ökning av besökarantalet.
Andra delar som nämnts är den höga kvaliteten på våra domare vilket är extra roligt att höra, och den speciella stämningen som infinner sig på Ljungvalla under HöstCupen.
Att FIK lyckades ta hem tre pokaler, en av varje valör, gör inte saken sämre:
  • Guld i F-12
  • Silver i F-11
  • Brons i P-11. För övrigt FIK:s första medalj på pojksidan i HöstCupen.
Nu är årets sista evenemang till ända och evenemangsgruppen går i ide ett par månader innan det är dags att lägga upp ritningarna för 2015 års evenemang.

Stort tack till alla som hjälpt till i helgen!

Per-Ola Önnervik
Tävlingsledare

100 lag till HöstCupen och Bamse Cup
2014-09-22 12:00
Bamse är självklart allas favorit
Den 11-12 oktober är det dags igen för den årliga ungdomscupen HöstCupen & Bamse Cup.
I år också med 5-manna lag vilket inneburit att vi i år ökat från 72 st lag till hela 100 st lag under två dagar.
Räkna med bra tryck! Ta gärna chansen och gå ner på Ljungvalla för att känna på stämningen.

P05, 26/01 19:07
P07, 26/01 12:28