Beslut - Seriestart Skånes FF
2020-03-27 12:34
Skånes Fotbollförbund har vid ett extra insatt styrelsemöte den 26 mars tagit beslut att genomföra distriktets tävlingsverksamhet enligt tidigare planering. Med några undantag.

Division 2 damer Götaland som efter ett regionalt beslut av Götalandsdistrikten spelas som enkelserie med start i mitten av juni.
Distriktets DM slutspel som skjuts upp till hösten.

Klicka på länken nedan för att läsa Skånes FFs beslut.

Nya begränsningar allmänna sammankomster, klicka på länken nedan:

Uppdaterade rekommendationer med anledning av Coronavirus
2020-03-13 16:48

Vi följer den information som kommer från myndigheter och fotbollsförbundet och uppdaterar rekommendationer efterhand som den förändras.

Just nu genomförs matcher och träningar utomhus som planerat. Vi avråder däremot från all typ av inomhusträning tills vidare.

Vi behöver alla ta vårt ansvar och har följande riktlinjer. Avstå från träning och match om du inte känner dig helt frisk. Ta med egen vattenflaska vid träning och match. Byt om hemma innan och efter träning eller match. Vid matcher hälsar vi på varandra utan att ta i hand och tackar för matchen med applåder.

Se länk från Skåneboll nedan.

/Styrelsen

Furulunds IKs rekommendation angående Coronavirus och smittspridning
2020-03-05 20:59

För att minimera oro och risk för smittspridning rekommenderar Furulunds IK att personer som har besökt riskområden (listade enligt UD och Folkhälsomyndigheten) avstår från träning, spel, match och annan aktivitet i FIKs regi under 14 dagar.

Pga av Corona men även då det är influensatider, ombeds alla FIKs medlemmar att vara extra noga med handtvätt, att inte dela vattenflaskor (gäller även vid matcher) eller annat som kan sprida virus och förkylningar.

Läs mer i länken nedan och där man även kan få allmänna råd från Folkhälsomyndigheten.

Internationella resor och eventuell risk för smittspridning

Fotbollsskolan v.25 - Ljungvalla IP
2020-03-02 20:00
Furulunds IKs populära Fotbollskola vecka 25 2020 för barn mellan 6-13 år är öppen för anmälan,
Klicka på nedan länkar för presentation och anmälan:

FIKs nya ordförande presenterar sig
2020-02-20 19:04

Hejsan alla fotbollsälskare!

Först vill jag tacka för ert förtroende att välja mig till ordförande i Furulunds IK. En stor ära, men också ett stort ansvar. Ett arbete som jag ser fram emot med nyfikenhet och intresse.

Jag heter Joakim Henriksson och är 47 år. Jag bor i Furulund med min med min fru och våra tre underbara barn.

Jag har varit verksam i föreningen i 10 år och är även tränare för flickor 05/06. Fotboll är för mig en passion och föreningslivet har alltid varit en stor del av mitt liv. Föreningslivet, tillsammans med alla ideella ledare, spelar en viktig roll i samhället.

Som ni säkert sett på vår hemsida, eller läst i protokollet från årsmötet, så är vi några nya personer som tillträtt i styrelsen. Vi har också hunnit ha vårt första styrelsemöte med nya konstellationen, och jag konstaterar glädjande att det finns både vilja och förutsättningar för ett ansvarsfullt och utvecklande arbete.

Vi ses på fotbollsplanen!!

Joakim Henriksson

Styrelseordförande

Skånes FF F03 avancerar i Cup Kommunal 2019/20
2020-01-15 09:00
Skånes FF F03 efter matchen mot Örebro
Vi gratulerar Skånes FFs F03 till vidare avancemang i Cup Kommunal 2019/20. Efter en jämn och spännande slutspelsgrupp som spelades i helgen i Jönköping, vann Skånelaget gruppen.
Extra stolta är vi över att fyra av spelarna till vardags representerar Furulunds IK, Moa Setterborn, Annie Paulsson, Clara Juréus och Sandra Welander.
Skånes F03 är nu klara för semifinal, motståndet blir Stockholm och matchen kommer spelas på skånsk mark, Sandbyvallen i Södra Sandby onsdag den 27 maj kl. 15.30.
FIK önskar tjejerna ett stort lycka till!
F09/10, 28/03 12:22
Herrseniorer, 26/03 09:52