GYNNA VÅRA SPONSORER
HÖSTCUPEN - PLANSPONSORER
Höstens Gutz försäljning har startat
2016-09-07 07:51

Nu har startskottet gått för försäljning av höstens Gutz produkter. Gutz har verkligen utökat sortimentet vilket vi tycker är glädjande. Bland flertalet nyheter finns bl a en löparjacka, necessär, kompressionsstrumpor, gymnastikset och färgglada leggings. Varför inte passa på att sortera och komplettera underkläderna?

Här kan du titta i höstens katalog:

Katalogen kommer även delas ut i lagen och försäljningsperioden sträcker sig t o m den 10 oktober. Förtjänsten är 60 kr per sålt paket, varav 48 kr går till laget och 12 kr tillfaller föreningen.

Allmänhet som inte har någon anknytning till ett lag kan göra en beställning via gutz@furulundsik.se.

Styrelsen önskar lagen lycka till med försäljningen!

Anmälan till Höstcupen!
2016-07-18 08:08
För anmälan av er lag till Höstcupen 2016 - Klicka in dig via länken nedan och anmäl!
Välkommen!

50 000 kr till Furulunds IK
2016-07-04 19:34
I mars skickade styrelsen in en ansökan till Sparbanksstiftelsen Finn för projektet "Mot nya mål", där vi ansökte om medel för inköp av målburar till konstgräsplanen som kommer färdigställas under hösten. Stiftelsen beviljade glädjande nog 50 000 kr och "checken" överräcktes på fotbollsskolans galakväll. Vice ordförande Anders Planensten mottog bidraget från Magnus Månsson, vd för Sparbanksstiftelsen Finn, och Patrik Hansson, kontorschef på Sparbanken Skåne i Kävlinge.
2016-04-25 20:59

Detta är en generell påminnelse till er som ännu inte betalt medlemsavgiften. Ni som har betalt kan bortse från meddelandet nedan.

I början av mars skickades fakturor med medlemsavgifterna ut via e-mail. Medlemsåret sträcker sig från 1 april till 31 mars 2017. Nytt för i år är att avgiften har delats upp i medlems- respektive träningsavgift för att möjliggöra för äldre spelare att få friskvårdsbidrag från sina arbetsgivare.

Sök efter "Faktura från Furulunds IK" i din inkorg så hittar du mailet innehållande din faktura. Vi är tacksamma om avgiften betalas in så fort som möjligt. Inbetalning sker till PG 43 38 15-8. Ange fakturanummer.

Påminnelser kommer skickas ut om avgiften förblir obetald efter passerat förfallodatum.

Vid frågor kontakta kansli@furulundsik.se

Idrottsledarstipendium till Furulunds IK
2016-04-15 09:06

Föreningens kassör och tillika ungdomsledare Andreas Strid har tilldelats Skånes idrottsledarstipendium. Så här löd nomineringen:

Andreas Strid är en mycket engagerad ledare och styrelseledamot som tar stort ansvar och ser till att saker blir genomförda, vilket är en mycket viktig egenskap i vår förening som bygger på ideellt arbete. Han har varit ledare för Furulund IKs pojkar födda 2004 sedan laget startade för 7 år sedan och när den yngsta sonen också började spela fotboll iklädde han sig tränarrollen även för pojkar födda 2007.

Han valdes in i föreningens styrelse 2014 och fick omgående uppdraget som kassör. Ett uppdrag som bara det kräver åtskilliga timmar i sällskap med bokföringssystem och bokföringsunderlag.

Andreas är en erfaren ledare och oerhört respekterad i föreningen. Sällan besöker man Ljungvalla idrottsplats utan att träffa på Andreas! Ett stort leende och en glad hälsning till alla han möter.

Föreningen vill på detta sätt lyfta fram hans stora insatser för Furulunds IK och visa uppskattning för hans arbete och engagemang som är mycket betydelsefullt för att kunna erbjuda en bra verksamhet för barn och ungdomar.

Stort grattis Andreas!

Årets FIKare 2015
2015-12-12 17:18
På FIKs årsmöte 9 december tilldelades Maja Fritsch och Adam Enarsson priserna som årets FIKare för deras gedigna insatser i dam- och herrlaget under året.

Domare, 25/09 19:55
Domare, 25/09 19:49