Gynna våra Sponsorer
HÖSTCUPEN - PLANSPONSORER
Anmälan till Höstcupen!
2016-05-12 11:45
Då har vi öppnat anmälningssidan för årets upplaga av Höstcupen. Klicka in dig och anmäl ditt lag!
Välkommen med din anmälan!

Förlängd försäljningsperiod av Gutz till 29/5
2016-05-11 17:31
Tidsperioden för försäljning av Gutz produkter förlängs till den söndagen den 29:e maj. Därefter måste alla beställningar vara registrerade via Gutz hemsida eller via Gutz appen. Förlängningen innebär även att det inte kommer finnas möjlighet till efterbeställningar i denna försäljningsomgång. Kunderna kommer kunna beställa igen till hösten.

Fotbollslekskolan startar nu på söndag den 8/5.
2016-05-02 09:03
Nu på Söndag den 8/5 mellan klockan 15.00 - 16.00 drar vår fotbollslekskola igång på Ljungvalla IP och det är den första träningen för alla 5 åringar.
Det finns platser kvar till sommarens fotbollsskola
2016-04-27 13:13
Vi vill bara informera att det nu endast finns platser kvar i v. 26 av årets upplaga av Landslagets fotbollsskola (LFS), så det börjar bli hög tid att anmäla ditt eller dina barn. För mer information gå in på furulundsik.se och klicka på Landslagets fotbollsskola under evenemangsfliken.

I skrivande stund så finns det,

V. 25:  FULLT

V. 26:  13 platser kvar

Deadline för anmälan är: den 31/5 2016.

// LFS Gruppen hos Furulunds IK

2016-04-25 20:59

Detta är en generell påminnelse till er som ännu inte betalt medlemsavgiften. Ni som har betalt kan bortse från meddelandet nedan.

I början av mars skickades fakturor med medlemsavgifterna ut via e-mail. Medlemsåret sträcker sig från 1 april till 31 mars 2017. Nytt för i år är att avgiften har delats upp i medlems- respektive träningsavgift för att möjliggöra för äldre spelare att få friskvårdsbidrag från sina arbetsgivare.

Sök efter "Faktura från Furulunds IK" i din inkorg så hittar du mailet innehållande din faktura. Vi är tacksamma om avgiften betalas in så fort som möjligt. Inbetalning sker till PG 43 38 15-8. Ange fakturanummer.

Påminnelser kommer skickas ut om avgiften förblir obetald efter passerat förfallodatum.

Vid frågor kontakta kansli@furulundsik.se

Idrottsledarstipendium till Furulunds IK
2016-04-15 09:06

Föreningens kassör och tillika ungdomsledare Andreas Strid har tilldelats Skånes idrottsledarstipendium. Så här löd nomineringen:

Andreas Strid är en mycket engagerad ledare och styrelseledamot som tar stort ansvar och ser till att saker blir genomförda, vilket är en mycket viktig egenskap i vår förening som bygger på ideellt arbete. Han har varit ledare för Furulund IKs pojkar födda 2004 sedan laget startade för 7 år sedan och när den yngsta sonen också började spela fotboll iklädde han sig tränarrollen även för pojkar födda 2007.

Han valdes in i föreningens styrelse 2014 och fick omgående uppdraget som kassör. Ett uppdrag som bara det kräver åtskilliga timmar i sällskap med bokföringssystem och bokföringsunderlag.

Andreas är en erfaren ledare och oerhört respekterad i föreningen. Sällan besöker man Ljungvalla idrottsplats utan att träffa på Andreas! Ett stort leende och en glad hälsning till alla han möter.

Föreningen vill på detta sätt lyfta fram hans stora insatser för Furulunds IK och visa uppskattning för hans arbete och engagemang som är mycket betydelsefullt för att kunna erbjuda en bra verksamhet för barn och ungdomar.

Stort grattis Andreas!

Damseniorer, 31/05 15:42