Våra Sponsorer

HÖSTCUPEN - PLANSPONSORER

Julklappsrabatt för medlemmar på Intersport Nova
2014-11-26 22:48
Passa på att få billigare julklappar genom att handla hos vår sponsor Intersport på Nova Lund 4-7 december.
Ta med ditt medlemskort så är du garanterad 25% på samtliga varor.
Louise till landslagsläger på Bosön
2014-11-18 18:56
Louise Reimertz
I helgen som gick deltog Louise Reimertz i det Skånelag (F16) som spelade två matcher i Cup Kommunal. Matcherna spelades i Kallinge, där man mötte Blekinge (vinst 1-0) och Småland (vinst 6-1).
Louise fick stort förtroende som defensiv innermittfältare av Skånes distriktsförbundskaptener.
I matchen mot Småland gjorde hon också sitt första mål, 3-0 på nick efter hörna.
Inte nog med detta: Louise gjorde så stort intryck på Sveriges förbundskapten (F16), Yvonne Ekroth, att denne bestämde sig för att kalla Louise till landslagslägret på Bosön den 23-26 november!

Ett jättestort GRATTIS - du är FIK:s FÖRSTA LANDSLAGSSPELARE på tjejsidan!!
(Not: FIK:s legendar, italienproffset Bengt Lindskog är föreningens första landslagsspelare.)
En riktig trotjänare tackar för sig
2014-11-15 09:28

Efter många år som spelare, ledare och under de senaste 28 åren som kassör har Bertil Eklöv nu valt att trappa ned och lämnar i samband med årsmötet sin roll som kassör och ledamot i styrelsen.

Bertil har många år bakom sig i A-laget och det hann bli 530 st matcher innan han 1980 avslutade sin aktiva karriär och skorna lades på hyllan. Engagemanget i klubben fortsatte dock i andra roller.

Bertil har varit klubben trogen i många år och med råge uppnådda 35 år som medlem och 25 år som ledare är Bertil också hedersmedlem.

En stor uppgift för Bertil under de senaste åren var att samordna bygget av den nya klubbstugan, vilket han gjorde på ett ypperligt sätt.

Bertil har under de gångna åren gjort mycket stora insatser för Furulunds IK så det är med all rätt som han nu väljer att trappa ner, samtidigt kommer det att bli en grannlaga uppgift att axla hans mantel.

Stort tack Bertil!

Forza FIK - nr 6
2014-11-13 08:40
Läs senaste numret av vår klubbtidning under menypunkt Forza FIK.

Fotbollslekskolan inomhus för femåringar
2014-11-13 08:16

Nu är inomhussäsongen av fotbollslekskolan för femåringar igång. Både flickor och pojkar är givetvis välkomna!

Plats: Ljungenskolans gymnastiksal.

Tid: söndagar kl 11-12.

Kom gärna och var med!

Damerna vann kvalet till Div 3
2014-10-14 13:08
Vårt ständigt vinnande damlag.
Vårt damlag, d v s vårt äldsta tjejlag, vann även returmatchen mot Hjärsås/Värestorp, denna gång på bortaplan med de förkrossande siffrorna 2-8. Totalt hela 13-4 alltså - fantastiskt spelat tjejer!
Med tanke på att snittåldern i laget bara är drygt 16 år så är det inte utan att man blir imponerad över lagets framfart under året som gått, i synnerhet när laget har gjort en spikrak resa genom Div 4.
Läs mer på deras egen hemsida, och ta del av längre referat från deras kvalmatcher. Klicka på länkarna till höger.

Hela FIK och Furulund riktar ett stort GRATTIS till hela laget!!
Vi längtar redan till nästa års spel i Div 3.

Domare, 19/11 21:04
P00, 16/11 12:57