Våra Sponsorer

HÖSTCUPEN - PLANSPONSORER

Damerna vann kvalet till Div 3
2014-10-14 13:08
Vårt damlag, d v s vårt äldsta tjejlag, vann även returmatchen mot Hjärsås/Värestorp, denna gång på bortaplan med de förkrossande siffrorna 2-8. Totalt hela 13-4 alltså - fantastiskt spelat tjejer!
Med tanke på att snittåldern i laget bara är drygt 16 år så är det inte utan att man blir imponerad över lagets framfart under året som gått, i synnerhet när laget har gjort en spikrak resa genom Div 4.
Läs mer på deras egen hemsida, och ta del av längre referat från deras kvalmatcher. Klicka på länkarna till höger.

Hela FIK och Furulund riktar ett stort GRATTIS till hela laget!!
Vi längtar redan till nästa års spel i Div 3.

Tack till alla som hjälpte till
2014-10-14 12:52
Bild t v: Prisutdelning med mycket publik; Bild t h: Härlig kamratanda före F10-final mellan GIF Nike och FC Hessleholm.
Höstcupen & Bamse Cup är över för denna gången.
Jag kan än en gång konstatera att vi lyckats visa upp Furulunds IK från dess bästa sida. En snabb beräkning visar att drygt 140 personer hjälpt till på olika sätt under helgen – fantastiskt!
Vi har fått många positiva kommentarer från våra gästande lag och andra besökare. Vi lyckades upprätthålla den goda servicen trots en markant ökning av besökarantalet.
Andra delar som nämnts är den höga kvaliteten på våra domare vilket är extra roligt att höra, och den speciella stämningen som infinner sig på Ljungvalla under HöstCupen.
Att FIK lyckades ta hem tre pokaler, en av varje valör, gör inte saken sämre:
  • Guld i F-12
  • Silver i F-11
  • Brons i P-11. För övrigt FIK:s första medalj på pojksidan i HöstCupen.
Nu är årets sista evenemang till ända och evenemangsgruppen går i ide ett par månader innan det är dags att lägga upp ritningarna för 2015 års evenemang.

Stort tack till alla som hjälpt till i helgen!

Per-Ola Önnervik
Tävlingsledare

Dags för HöstCupen & Bamse Cup
2014-10-09 21:14
Helgen 11-12 oktober är det vår egen cup som kommer att genomföras. En cup som präglas av gemyt, glädje och kamratskap.
Hela 100 lag kommer att spela 5- och 7-mannafotboll på vår cupanläggning Ljungvalla.
Det kommer att bli mycket intensiva (och jobbiga) dagar och vi hoppas och tror att alla ledare och supportrar kommer att hjälpa alla ungdomsspelare och ungdomsdomare att genomföra cupen på ett lika trevligt sätt som tidigare år.
  • All cupinformation hittar ni på länken: HöstCupen & Bamse Cup.
  • En cup-app till din smartphone: HöstCupen & Bamse Cup-appen.
  • Ni hittar vägbeskrivning till vår idrottsplats Ljungvalla genom att klicka på "Hitta hit" till vänster ovanför denna nyheten.
Vi hälsar alla varmt välkomna till Furulunds IK och vår idrottsplats Ljungvalla.
Vi hoppas på ny vinst i damernas returmatch till Div 3
2014-10-08 10:18

Vårt damlag vann komfortabelt med 5-2 mot Hjärsås/Värestorp i första kvalmatchen i söndags. Läs gärna referatet som finns på deras lagsida.

Hjärsås/Värestorp blev 7:a i Div 3 NÖ och hamnade därmed på kvalplats för att spela kvar i trean.

Och nu är det alltså returmötet som ska spelas på bortaplan på söndag 12 okt, kl 14.00, i Knislinge.

Klicka här för karta.

Det finns plats för supportrar att åka med i bussen upp till matchen. I första hand är det laget som ska få plats, men det finns även plats för supportrar, först till kvarn gäller.

• Resan kostar 100 kr/supporter.
  • Samling kl 11.00 på parkeringen vid Spelhörnan (mitt emot Coop).
    OBS! Ny samlingsplats p g a Höstcupen.
  • Kontakta Jörgen Frick om du är intresserad av att åka med, kontaktuppgifter finns på lagsidan.

Vi håller tummarna för att att det blir en härlig match även denna gång!

Forza FIK - nummer 5
2014-09-29 09:10
Läs senaste numret av vår klubbtidning under menypunkt Forza FIK.
100 lag till HöstCupen och Bamse Cup
2014-09-22 12:00
Bamse är självklart allas favorit
Den 11-12 oktober är det dags igen för den årliga ungdomscupen HöstCupen & Bamse Cup.
I år också med 5-manna lag vilket inneburit att vi i år ökat från 72 st lag till hela 100 st lag under två dagar.
Räkna med bra tryck! Ta gärna chansen och gå ner på Ljungvalla för att känna på stämningen.

Damlag, 24/10 19:43
Damlag, 21/10 15:59