SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Furulunds IK
9 - 0
Torns IF
Furulunds IK9 - 0Torns IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 15 maj, 15:00
Plats:Vikenplanen, Furulund 11-manna
Tävling:
Matchnummer: 130320031
Samling:13:30, Ljungvalla
Aktivitetsinfo: Samling Ljungvalla och match på Vikenplanen.
Storseger mot Torns IF
2022-05-16 18:00
Truppen som vann med 9-0 mot Torns IF

Det blev seger med 9-0 (6-0) mot Torns IF.

Efter en trevande start gjorde vi lite ologiskt 1-0 i den 11:e minuten. Det var då ett av våra första organiserade anfall som resulterade i mål av Willas. Efter det målet tog vi över det mesta på planen och skapade ganska många målchanser. När domaren blåste av för paus stod det 6-0 genom mål av Emma L, Lina, Thea x 2 och ytterliggare ett av Willas.

 

Vi gjorde en del byten i paus och under andra halvlek kunde vi fortsätta byta och ge hela truppen speltid. Extra roligt att vi fick igång Agge som precis kommit tillbaka från USA. Stina gjorde 7-0, Willas gjorde sitt tredje till 8-0 och Skude avslutade målskyttet med 9-0 i den 86:e minuten.

 

Nu väntar en härligt utmanande vecka med match i DM på onsdag mot serieledarna i div 1, Trelleborgs FF. Efter den utmaningen väntar serieledarna i div 2, Malmö FF på Stadion kommande lördag. Med andra ord: en vecka med allt att vinna och inget att förlora!

 

/ Thomas Igelström


<< Tillbaka

 
 
GULDSPONSORER
SILVERSPONSORER
FÖRENINGSSPONSORER
BIDRAGSGIVARE