Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Sommaruppehåll
2020-06-11 09:47
...sommar, underbart!

Sista veckan i skolan och sen bär det av på sommarlov för alla härliga fotbollspelare. Med det så tar vi även uppehåll från fotbollsträningen. Sista träningen äger rum idag, 11 Juni, och i helgen spelar vi de sista planerade matcherna.

Vårsäsongen har varit härlig. Tjejerna har lärt sig så mycket och det har de visat genom att briljera i sitt spel i A-serien. De spelar med en mognad och glädje som är i framkant för deras ålder. Något som får även de tyngsta ögonbrynen att höjas och smilbanden att dras åt.
Både under träningar och matcher ger de allt och på ett fantastiskt positivt vis. Detta är verkligen tjejer som är duktiga både individuellt men även som ett kollektiv. ETT LAG! De hjälper till på träningarna och underlättar för ledare men är också där för varandra när man behöver hjälpande hand. Knyta kompisens sko, förklara en övning igen för kompisen, duka fram och av utrustning, trösta varandra när man skadat sig och massor med exempel kan räknas upp.

Förutom alla spelare skall även alla föräldrar ha en eloge för sitt stöd till laget och uppmuntran till spelarna. Det är tydligt att våra barn har föräldrar som är både engagerade och intresserade.

Strax innan detta uppehåll har vi några nya spelare som anslutit till laget och det är troligt att vi kommer växa med några spelare till efter sommaren. Det betyder att vi inför höstsäsongen kommer behöva fundera hur vi kanske behöver förstärka på ledarfronten med iallafall en ledare till samt att vi troligen behöver lista två lag i seriespelet. Allt detta är så klart väldigt positivt. utöver ledarförtärkning behöver vi även titta på hur vi utser någon som kan ta administrativt ansvar för ekonomin i laget.

I dessa "ni får inte samlas tider" har vi skjutit på ett föräldrarmöte men förr eller senare behöver vi hålla ett sådant för att prata ihop oss lite. Om inte i person så kanske i en videokonference. Verkar ju fungera i andra sammanhang :-)

Låt gärna spelarna byta telefonnummer och Messengerkonton (Har föreslagit att de skall starta en Messengergrupp) med varandra så kanske de kan fortsätta att prata med varandra och träffas under ledigheten.

Preliminärt startar vi upp verksamheten igen första veckan i Augusti (vecka 31) med första matcherna i vecka 33. 

Ha en fantastisk sommar och se till att bollen är med!

Nyhetsarkiv
Sommaruppehåll2020-06-11 09:47
En bra första match!2020-05-03 13:07
Personliga matchställ2020-04-28 20:26
Chikos Cup INSTÄLLD2020-03-15 19:46
Fantastiska tjejer!2020-02-05 20:15
Då är vi igång!2020-01-22 20:32
 
GULDSPONSORER
SILVERSPONSORER
FÖRENINGSSPONSORER
BIDRAGSGIVARE